BADKAMERMEUBELS

Op zoek naar een stoere touch in uw badkamer? Kijk eens naar onze houten badkamermeubels! Wij leveren badkamermeubels op maat en naar wens - denk hierbij bijvoorbeeld aan spiegelomlijstingen, wandplanken of kleine kastjes om de wasbak op te plaatsen. 

 

Onze badkamermeubels worden van oud-eikenhout óf walnoothout gemaakt. Het oud-eikenhout zorgt voor een oude, rustieke uitstraling, terwijl walnoothout meer zorgt voor een warme en luxe sfeer in huis. Dit hout komt uit ex-Joegoslavië, en is van uitstekende kwaliteit. Vanwege onze contacten in Kroatië en Bosnië kunnen wij dit hout importeren - en zijn wij ook de enige in Nederland die hout van deze kwaliteit kunnen leveren. Na aankomst in onze werkplaats, gaat het hout door een lang proces. Alles wordt door Dragan met de hand bewerkt. Hierdoor leveren wij maatwerk en kwaliteit. 

Het meubel wordt bewerkt op zo'n manier, dat het goed beschermd is tegen water en vochtige plekken. Hierdoor gaat het meubel tientallen jaren mee. 

De planken mag u zelf uitzoeken - zodat u écht uw meubel naar wens kan creëren. De mogelijkheden zijn dan ook echt eindeloos - wij kunnen van alles voor uw badkamer. Heeft u een idee voor uw badkamer, maar ziet u deze optie er niet bij staan? Grote kans dat wij het wel kunnen. Neem gewoon even contact op, dan bekijken we samen de mogelijkheden!

CONTACT

Geïnteresseerd? Neem hier even contact met ons op, dan lopen we samen door de mogelijkheden heen!