BANKJES

Bij Strago Wood Design leveren wij bankjes op maat. Leuk voor in de tuin, in huis, en een mooie toevoeging aan een bijpassende tafel

Onze bankjes worden van oud-eikenhout óf walnoothout gemaakt. Het oud-eikenhout zorgt voor een oude, rustieke uitstraling, terwijl walnoothout meer zorgt voor een warme en luxe sfeer in huis. Dit hout komt uit ex-Joegoslavië, en is van uitstekende kwaliteit. Vanwege onze contacten in Kroatië en Bosnië kunnen wij dit hout importeren - en zijn wij ook de enige in Nederland die hout van deze kwaliteit kunnen leveren. Na aankomst in onze werkplaats, gaat het hout door een lang proces. Alles wordt door Dragan met de hand bewerkt. Hierdoor leveren wij maatwerk en kwaliteit - het bankje kan generaties lang mee. 

Het bankje wordt behandels naar wens. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schuren, schaven en borstelen, waardoor de nerven goed zichtbaar zijn en het hout echt tot leven komt. Of een oliebehandeling of laklaag, om het bankje te beschermen tegen vlekken.

Wij maken de bankjes op maat voor klanten. U kunt bij ons in de showroom langskomen om de opties te bekijken. Vervolgens gaan we om de tafel zitten en bespreken wij de opties. 

- Wordt het een walnoot- of oud-eikenhout bankje? 

- Welke maat wordt het bankje?

- Welk onderstel wilt u?

Vervolgens gaan we samen de planken uitzoeken - zodat u uw eigen bankje naar wens kan creëren. De mogelijkheden zijn op elk vlak dan ook écht eindeloos. Wij kunnen het bankje bewerken in elke maat naar wens maken. De bovenkant kan met leer bekleed worden. Ook onderstellen zijn naar keuze. Wij hebben stalen, gepoedercoate onderstellen in verschillende vormen. Liever een onderstel van hout? Dat kan ook. Na een aantal weken wordt uw bankje thuis afgeleverd. 

CONTACT

Geïnteresseerd? Neem hier even contact met ons op, dan lopen we samen door de mogelijkheden heen!