OVER ONS

Onze passie voor het werken met hout gaat terug naar verre verleden van Dragan. In zijn jeugd, in Kroatië, begon hij al met houtbewerking. Een aantal jaren na onze komst naar Nederland zijn wij toen al, samen, begonnen met het zelfstandig ondernemen. 

Dragan's hand valt te herkennen aan de verfijnde, perfecte afwerking van elk product, met aandacht voor detail. Elk product bij ons dan ook maatwerk - de klant heeft alle vrijheid om een gedroomd meubel uit zelfgemaakte planken samen te stellen. Het maken begint dus ook met het uitzoeken van de mooiste stukken hout. 

Als familie zijn we gedreven door ambitie om aan elke klant een Strago product te leveren dat ook aan de volgende generatie nagelaten kan worden. 

Samen hebben wij het beste van twee mentaliteiten samengevoegd: de warmte en hartelijkheid oud ex-Joegoslavië, met de nauwkeurigheid van de Nederlandse manier van zakendoen.

 

We vertellen u heel graag meer. Kom eens langs in onze showroom, dan laten wij u zien wat de mogelijkheden zijn! Vul even ons contactformulier in, dan zien we u snel!

SHOWROOM