TAFELS

Onze eettafels worden van oud-eikenhout óf walnoothout gemaakt. Het oud-eikenhout zorgt voor een oude, rustieke uitstraling, terwijl walnoothout meer zorgt voor een warme en luxe sfeer in huis. Dit hout komt uit ex-Joegoslavië, en is van uitstekende kwaliteit. Vanwege onze contacten in Kroatië en Bosnië kunnen wij dit hout importeren - en zijn wij ook de enige in Nederland die hout van deze kwaliteit kunnen leveren. Na aankomst in onze werkplaats, gaat het hout door een lang proces. Alles wordt door Dragan met de hand bewerkt. Hierdoor leveren wij maatwerk en kwaliteit - de tafel kan generaties lang mee. 

De tafel wordt geschuurd, geschaafd en geborsteld, waardoor de nerven goed zichtbaar zijn en het hout echt tot leven komt. Ook zorgen we dat de tafels goed beschermd zijn. Klanten kunnen kiezen voor een oliebehandeling of een laklaag. Beiden worden meerdere keren aangebracht, waardoor de tafel 100% beschermd is tegen vlekken. 

Het liefst maken wij tafels op maat voor klanten. U kunt bij ons in de showroom langskomen om de opties te bekijken. Vervolgens gaan we om de tafel zitten en bespreken wij de opties. 

- Wordt het een walnoot- of oud-eikenhout tafel? 

- Welke vorm wordt uw tafel?

- Hoe dik moet de tafel zijn? 

- Welk onderstel wilt u?

Vervolgens gaan we samen de planken uitzoeken - zodat u uw eigen tafel naar wens kan creëren. De mogelijkheden zijn op elk vlak dan ook écht eindeloos. Wij kunnen de tafel bewerken in elke vorm - ovaal, rond, rechthoeking, vierkant, boomstam, etc. Ook kunnen oud-eikenhouten tafels in vrijwel elke dikte geleverd worden. Bij walnoothouten tafels kunt u denken aan diktes van 4 tot 5 cm. Ook onderstellen zijn naar keuze. Wij hebben stalen, gepoedercoate onderstellen in verschillende vormen. Liever een onderstel van oud-eiken? Dat kan ook. Tevens hebben wij ook de optie voor epoxy-behandelde tafels. Na een aantal weken wordt uw tafel thuis afgeleverd. 

Liever direct een tafel? Ook dat is een mogelijkheid. Kom eens kijken in onze showroom, onze showmodellen kunnen direct meegenomen worden. 

CONTACT

Geïnteresseerd? Neem hier even contact met ons op, dan lopen we samen door de mogelijkheden heen!