WANDPLANKEN

Onze wandplanken zijn van oud-eikenhout óf walnoothout. Het oud-eikenhout zorgt voor een oude, rustieke uitstraling, terwijl walnoothout meer zorgt voor een warme en luxe sfeer in huis. Dit hout komt uit ex-Joegoslavië, en is van uitstekende kwaliteit. Vanwege onze contacten in Kroatië en Bosnië kunnen wij dit hout importeren - en zijn wij ook de enige in Nederland die hout van deze kwaliteit kunnen leveren. Na aankomst in onze werkplaats, gaat het hout door een lang proces. Alles wordt door Dragan met de hand bewerkt. Hierdoor leveren wij maatwerk en kwaliteit - de planken gaan generaties lang mee.

De plank wordt naar keuze behandeld. Wij kunnen de planken bijvoorbeeld schuren, schaven en borstelen, waardoor de nerven goed zichtbaar zijn en het hout echt tot leven komt. 

Elke plank is bij ons anders - vanwege onze ambachtelijke werkwijze. U kunt bij ons in de showroom langskomen om de planken te bekijken of uit te zoeken. De planken zijn standaard tussen de 50 en 300 cm lang, 2 en 5 cm dik - maar andere diktes zijn ook mogelijk. Tevens hebben wij de optie voor epoxy-behandelde planken, voor een unieke look. 

De planken wegen niet veel, en zijn dus gemakkelijk te bevestigen. Perfect om te combineren met leren riemen om op te hangen!

 


 

CONTACT

Geïnteresseerd? Neem hier even contact met ons op, dan lopen we samen door de mogelijkheden heen!